Blijvend afvallen met succes

Blijvend afvallen met succes

Langdurig overgewicht kan leiden tot een aantal uiteenlopende klachten. Hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, spierpijn, slaapstoornissen en kortademigheid. Klachten die niet prettig zijn als je een vitaal en gezond leven wilt leiden. Dus herken je een of meerdere klachten, dan kun je er maar beter iets aan doen.

 

Meld je direct aan voor de gratis informatie bijeenkomst op donderdag 5 maart 2020!

Een programma om blijvend af te vallen, ontwikkeld voor jouw lichaam en jouw conditie
Focus Sport heeft een programma ontwikkeld speciaal waarmee je op een gezonde en verantwoorde wijze gaat afvallen. In stapjes. Niet rigoureus. En niet met een het gevoel dat je op  straf-kamp gaat. Jouw lichaam en jouw conditie vormen het uitgangspunt.

Het zal voor velen herkenbaar zijn als de strijd met de kilo's wordt aangegaan. Trots en blij als de overtollige kilo's eraf zijn en dan pijnlijk constateren dat de verdwenen kilo's na enkele maanden weer terug blijken te zijn. Wij maken het regelmatig mee. Toch hoeft het niet zo te zijn! En daarom organiseren we een informatie-avond met als thema: Blijvend afvallen met succes.

Informatie-avond
Tijdens de informatie-avond gaan we verder in op onze werkwijze en hebben daarnaast een aantal praktische voorbeelden en tips voor je! Ook kun je hier terecht voor je vragen over bijvoorbeeld voeden, sporten, jezelf prettig voelen en hoe je dit allemaal kunt volhouden.

Inschrijven is heel gemakkelijk
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over het programma "Blijvend afvallen met resultaat"? Meld je dan direct aan voor de gratis informatie-avond op donderdag 5 maart! We starten om 20:00u en sluiten af rond 21:00u.

Vrije toegang tot onze sportschool
Tijdens deelname aan het programma, heb je altijd vrij toegang tot de sportzaal en staan de sportmiddelen tot jouw beschikking. Zo kun je onder andere gebruik maken van cardio toestellen, krachtapparatuur of een van de leuke en effectieve groepslessen.


Het programma Blijvend afvallen met succes in vogelvlucht

 • Intake gesprek
  • Vaststellen motieven
  • Meten actuele conditie
  • Opstellen persoonlijk plan
 • 10 weken lang coaching
  • Voedingscoaching
  • Sportcoaching
 • Evaluatie
  • Tevredenheidsmeeting
  • Eventueel vervolg

De kosten?
De kosten zijn afhankelijk van de lengte van het traject. Een traject van 12 weken start vanaf € 1249,-.

Wil jij weten hoe je blijvend kunt afvallen en toch nog kunt eten wat lekker is? Meld je dan snel aan!