Persbericht Blijvend afvallen met succes

Persbericht Blijvend afvallen met succes

Het zal voor velen herkenbaar zijn als de strijd met de kilo’s wordt aangegaan. Trots en blij als de overtollige kilo’s eraf zijn. En dan pijnlijk constateren dat de verdwenen kilo’s na enkele maanden weer terug blijken te zijn. Rens en Lars Louwerens van Focus Sport in Zeeland maken het regelmatig mee. Toch hoeft het zo niet te zijn. En daarom organiseren de twee personal trainers en vitaliteitscoaches van Focus Sport op dinsdag 8 oktober in hun sportschool aan de Langenboomseweg 39 in Zeeland een informatieavond met als thema 'Blijvend afvallen met succes'. Aanvang is om 20 uur en de entree is gratis.

“Het is zo ontzettend jammer dat vele mensen er niet in slagen om de extra kilo’s voorgoed kwijt te raken”, zegt Rens Louwerens. “Het kost namelijk best wat discipline om die kilo’s kwijt te raken. Hoe jammer is het dan als dat verloren moeite blijkt. Om nog maar te zwijgen over het schuldgevoel dat het oplevert.”

Rens en Lars Louwerens zijn ervaren en goed opgeleide personal trainers. Beiden delen ze de visie dat gezond sporten niet alleen maar gaat om zoveel mogelijk sportinspanning te leveren. Het gaat juist om een meerdere factoren. Zoals kiezen voor de juiste voeding. En, datgene doen dat bij jouw lichaam en  conditie past. Waarbij ook mentale aspecten aan bod komen. In de praktijk van alledag blijkt dat vele mensen een drempel hebben te overwinnen alvorens ze de stap zetten naar een sportschool zoals Focus Sport. “Wij willen deze mensen laten zien dat er een programma is dat op hun lijf geschreven is, én dat de sfeer en aanpak van een kleinschalige sportschool kan leiden tot persoonlijk succes.”

Op de informatieavond wordt uitgelegd hoe een realistische combinatie van bewegen en een keuze voor goede voeding – zonder allerlei moeilijke shakes en repen – leidt tot een blijvend lager gewicht én een betere vitaliteit. “Veel mensen denken ook dat afvallen betekent dat je niets meer mag eten dat lekker of ongezond is. Een misverstand", stelt Rens Louwerens. Dus hoog tijd om
dat nog eens uit te leggen.

Het programma
Het programma 'Blijvend afvallen met succes' is speciaal opgezet voor wat minder fanatieke sporters, die wel erkennen dat een gezonde manier van bewegen helpt om blijvend af te vallen en vitaler te worden. “Het gaat daarbij niet om fysieke uitputting. Het gaat om verantwoord bewegen in combinatie met het bewust worden van een vitalere levensstijl. Jawel, ook voeding komt daarbij aan de orde”, zo zegt Lars Louwerens.
Een van de succeselementen in het programma 'Blijvend afvallen met succes' is de mate waarin een vinger aan de pols wordt gehouden. Het programma omvat 8 sessies die in een periode van 10 weken worden uitgevoerd. Tijdens deze periode wordt een haalbaar doel nagestreefd. Nadat het programma is afgelopen, kiezen veel deelnemers ervoor om enkele keren per kwartaal langs te komen om conditie en gewicht op peil te houden.

Focus Sport is niet een standaard sportschool. “Geen glimmende lijven bij ons die proberen om zoveel mogelijk spiermassa te kweken”, geeft Rens Louwerens aan. “Natuurlijk zijn er ook bij ons de wat meer fanatieke sporters die heel gericht aan conditie en kracht werken. Maar het zijn vooral de mensen die op een passende wijze aan hun conditie en vitaliteit werken, die zich zo thuisvoelen bij onze persoonlijke aanpak.”

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Blijvend afvallen met succes