Exclusief sporten

Exclusief sporten en Small Group Training

Kom je uithoudingsvermogen vergroten en je lichaam versterker door middel van krachttraining. Wil je in groepsverband trainen? Neem dan deel aan de Small Group Trainingen!

Small Group Training

In kleine groepen trainen voor een optimaal resultaat? Je traint kracht, snelheid, stabiliteit en flexibiliteit. Bij veel oefeningen wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een diversen leuke attributen.

Small Group Trainingen kun je op je eigen niveau mee doen en zijn zowel geschikt voor algemene fitheid als aanvulling op bijvoorbeeld voetbal, handbal, tennis en vechtsport.

Open gym

Wij bieden krachttraining aan waar je fitter en sterker door wordt. Dagelijkse verrichtingen worden gemakkelijker voor je en je voelt je er beter door. In de boutique tref je de beste machines aan om de belangrijkste spiergroepen te trainen. Het overzicht en de open ruimte zorgen ervoor dat je prettig kunt trainen. Met de starterspakketten word je begeleid door een Personal Trainer die je alles uitlegt over de oefening en je ondersteunt met de uitvoering.