Over ons

Over ons

Wie we zijn en wat we doen.

Een kleinschalige boutique waar je in een huiselijke atmosfeer kunt bewegen, dat is Focus Sport in dorp Zeeland. Wat in 1986 begon als Mario's Beatballet, vooral bekend om de dans en dansvoorstellingen op nationaal niveau, is door de jaren heen gegroeid naar een plaats waar je terecht kunt voor functionele kracht-training, cardio-training en 1 op 1 trainingen.

Centraal staat de persoonlijke benadering zodat men zich thuis voelt tijdens het sporten, laagdrempelig en dicht bij de mensen.

Bij binnenkomst leiden we je rond, zodat je weet wat je kunt doen. We zorgen ervoor dat je de juiste houding hebt om de oefening correct uit te voeren. Dit geldt zowel voor de oefeningen op krachttoestellen als in de groepslessen. Daar besteden wij tijd en aandacht aan, want wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier sport en dat je ook na het sporten baat hebt van je training.

 

Focus Sport werkt met gediplomeerde specialisten op het gebied van Personal Training, Vitaliteitscoaching, krachttraining, cardiotraining en Maatschappelijk Werk.

Een stukje historie in beeld